Marike

mariketotaal2014

Marike van Gink – Kranendonk

Geboren te Rotterdam op 27 april 1957.
Marike is geboren in het toenmalige Eudokia Ziekenhuis op de Bergweg in Rotterdam. Zij is geboren en getogen in Capelle aan den IJssel in de wijk Schenkel. Zij heeft in haar jeugd gewoond in de Anemoonstraat, eerst op de lagere school in Schenkel , daarna op de MAVO in Capelle en vervolgens op de apothekers-assistente-opleiding in Rotterdam.

Toen 1984 de oudste dochter Eline werd geboren is ze gestopt met werken en ze heeft heerlijk genoten van de komst van Sylvia in 1987 en vaan de opvoeding van haar beide dochters. Ze is al die jaren druk bezig geweest met het gaan naar muzieklessen, ballet, zwemlessen en paardrijlessen van beide dochters en deed daarnaast jarenlang vrijwilligerswerk op de Christelijke Basisschool ” Het Baken ” in Capelle – Schollevaar.

Nadat de beide dochters hele dagen naar de middelbare School gingen, weer begonnen in haar oude beroep van apothekers-assistente. Eerst als uitzendkracht in een ziekenhuis in Rotterdam. Na vele leuke tijdelijke baantjes en avonturen werkt ze al weer jaren bij Apotheek Sonnega in de wijk Middelwatering in Capelle aan den IJssel

Marike is geboren op 27 April 19.., een echt stiertje dus ! Maar voor de rest valt ze best wel mee! 🙂