Familie database 2015

image_pdfPDFimage_printPrint

Op deze website is nu een bestand aangemaakt met familiegegeven van de familienamen Van Gink,Tournier en Tenwolde
Links staan de achternamen vermeld en rechts komen de bijbehorende voorvaderen op het scherm geprojecteeerd. Veel plezier en je weet het ….kom je fouten tegen, laat het even weten, dan passen we het zo aan.

Druk hier op de link voor de toegang tot de familie-database. (bijgewerkt december 2015)

About the author

Comments

 1. Goedenavond, familie van Gink,

  In jullie stamboom staan verkeerde gegevens van mijzelf. Mijn naam is Maria Anna Catharina Koppelaar, maar ben niet geboren in 1974. Ik ben geboren op 22 augustus 1953 in Rotterdam en op 11 april 1974 getrouwd met Joannes Waltherus van Loon. Mijn dochter is wel van 1974 en mijn zoon van 1977.
  Ik hoop dat U dit aan kunt passen

 2. Dank u wel mw Van Loon
  Ik zal dit in de eerstkomende nieuwe versie hebben aangepast.

  Hartelijk dank vanuit Capelle aan den IJssel

  Paul van Gink

Geef een reactie

Spam Blokkade door WP-SpamShield