Parenteel Martinus Tournier…

image_pdfPDFimage_printPrint


Zoals beloofd, een nieuwe parenteel van de nakomelingen van de familienaam Tournier uit Rotterdam. Dit maal een versie bijgewerkt tot en met 31 december 2021.

De familie Tournier kent in de omgeving Rotterdam veel afstammelingen, want het waren best grote families in die dagen.

Voorbehoud, Het is niet dat deze parenteel van de Rotterdamse familie Tournier volledig is of een juiste afbeelding geeft van de diverse familierelaties, daartoe is de familieopbouw kwa onderlinge relaties te complex om goed te kunnen overzien.

Voor aanvullingen van lezers houd ik mij graag aanbevolen.

Klik hier voor de Parenteel Tournier versie 3 maart 2019

One thought on “Parenteel Martinus Tournier…

 1. Hallo Meneer Gink,

  Ik weet niet hoe aan deze informatie komt, Maar ik zou er graag meer over weten. Wat zelf ben ik een echte Tournier, mijn naam is Esther Tournier. Mijn opa was Hendrik Petrus Tournier die in de parenteel Martinus Tournier 31 december 2016 staat onder. 1.1.3.2.7.5.2 Hendrikus Petrus Tournier is geboren op dinsdag 6 augustus 1935 in Rotterdam, zoon van Mattheus Antonius Tournier (zie 1.1.3.2.7.5) en Gijsberta Lodewika Hermina Kevenaar. Hendrikus is overleden op dinsdag 21 januari 2014 in Rotterdam, 78 jaar oud.
  Kind van Hendrikus uit onbekende relatie:
  1 Carla Tournier [1.1.3.2.7.5.2.1].Dit is het stukje uw kunt het terug zoeken Carla Tournier is mijn Tante en verder heb ik nog drie ooms.

  Wellicht kunnen wij helpen

  Met vriendelijke groeten,

  Esther Tournier

Geef een reactie